Ja, nu er der lidt tid og overskud til at skrive lidt om de foerste dage. Det har vaeret noget af en tur at komme herned, 30 i fly og i lufthavne, og naesten ingen soevn. Saa det foerste man goer i sydney er selvfolgelig at gaa ned og se paa Opera huset. Kan godt forstaa at the ozies er stolte af deres opera hus, men man har jo naesten set den saa meget at den virker bekendt. Men den skulle ses, mere imponerende er faktisk harbour bridge. Den er virkelig stor og er et godt eksempel hvordan de bygger veje her i australien. Lige der hvor det passer dem bedst, saa maa man enten grave den ned eller bygge den paa piller. Eksempelvis er et af turiststederne hernede ved sydney aqauery faktisk bygget under et stor motervejskryds, lidt spoejs men ok, lidt baggrundsstoej er ogsaa ok.

Naevte jeg at der var 35 grader da jeg landede i sydney ? lige 10 grader mere end jeg troede, men har vendet mig til det nu. Er ogsaa faldet i temp til omkring 28 grader, hjaelper meget paa det.

Har brugt de foeste dage paa at gaa rundt i byen og kende byen og stemningen at kende. Det er altsaa en fantastisk by, aabne og venlige folk der altid er paa en frisk bemaerkning. Super.

Hostel jeg fandt er ogsaa rigtig fedt, hyggelige menesker, ok vaerelser og altid hjaelpsom personale. Normalt altid 2-3 folk her, og vi er altsaa kun ca 40 gaester. Eneste problem er at de lige er lidt dyrere end jeg havde regnet med, men saa maa man spare andre steder.

Kan godt se man skal passe paa med pengene hernede, ikke fordi jeg overhovedet er bange for at faa dem stjaalden, men fordi det priserne hernede ligger paa ca. danske priser. Fx. regnede jeg med et surfer kursus, men det kuster over 2000 for 4 dag, med 4 timer paa braetet om dagen, dyrt men det skal jo proeves.

Naar det blev en lang smoere unden jeg egentlig har oplevet saa meget endnu, men Det er altsaa bare fedt at vaere her !!