Hej allesammen

Her er saa nyheder fra Adelaide. Det er ikke fordi jeg kan skrive saa meget om adelaide, for for at vaerre helt aerlig har jeg ike set saa meget af byen og kommer heller ikke til det. Jeg har gaet mine saedvanlige laenge ture rundt i byen, og har vaerret i botanisk have. Men det meste af de 2 dage jeg har haft her har gaaet med at sove og goere klar til de naeste 7 dage i oerkenen. Saa i stedet for kommer der mere om min bustur til adelaide.

Vi startede fra melbourne kl 6 om morgenen…. ja, det findes altsaa det tidspunkt. Vi var meget stille i bussen, men det var 5 folk der ikke kom, saa der var godplads til de 12 der kom med. Vi startede med surfer stranden over alle surfer-strande (sjovt nok er der flere af dem), og derefter til the great ocean road. Her saa vi de 12 apostle (eller de 5 man nu kan se i dag) ved solnedgang, og om morgenen. De er ubegribelige. Men efter de 12 apostle og matyr-bay gik bussen pludselig kold. Vi sad nu i 2 timer paa en stoevet landvej med udsigt til koer, marker og ca 3,500,000 fluer. Jeg var som den eneste forudsende og havde koebt fluenet til min hat, saa jeg var glad nok, med folk var genrelt ved at gaa i vanvid over det. Efter at mekanikkeren kome og haelde mere bezin paa (dette tog dog guide nogle dage foer ham vill indroemme det) saa skyndte vi os videre til gerryweld. En naturpark, men klipper og massere af dyr. Igen meget flotte udsigter, men det var nu kaenguruerne der var hovedpointen. De graesede lig uden for vores vinduer hele aftenen og lod os komme saa naer paa dem at de kun var 1-2 meter vaek. Det endda moedre med unger i pungen. Fantastisk !

Om aftenen fik jeg saa min mit liv oplevelse. Den var sent for vi havde siddet og snakket i lang tid og jeg skulle over til min seng. Men paa vejen over saa jeg op paa himlen og var tryllebunden. Det var helt fantastisk, det var vanvittigt, det var .. det var…

Kunne ikke taenke en lokisk tanke i 20 min, stod bare og saa op paa himlen. Stjerneklart og med en maelkevej som jeg aldrig har set foer. Ud over dette stod jeg paa en mark med graessende kaenguruer omkring mig, kunne lige hoere den bide i graesset, maaske kun metre fra mig, men da det var kulsort kunne jeg ikke se dem. Fantastisk !!

Men det stoppede ikke her, for efter 20 min saa jeg pludselig 2 stjerneskud ingen for kort tid, og derefter loed der en maerkelig rumlende lyd. Jeg foor op og tog et skridt tilbage i grusset, og godt nok for det, for ellers havde de nok ramt mig. En stor flok kaenguruer paa natte loeb, 20-30 kaenguruer floej forbi mig kun metre fra mig, og igen kunne jeg ikke se dem, bare hoere dem…. Det var igen funstaendig ubeskrivelig, hvordan jeg havde det. Maaske kan jeg saette flere ord paa naar jeg kommer hjem. Jeg er stadig lidt i chok over den aften 🙂 Var nok noget af det stoerte jeg har oplevet !!

Naar naeste dag gik med flere udsgitspunkter, og en punktering paa bussen…. endnu en time med fluer og koer ! Men vi kom til adelaide, hvor jeg stort set har sovet siden.

Det var en fantastisk tur, men en flok menesker jeg sent skal glemme. Det var fantastisk.

Naar men i morgen kl 6 starter den naeste tur saa, den er saa paa 7 dage og gaar til Uluru og alice springs… men mere om det senere.

Har lagt nye billeder ind, selvom de er faa og ikke goer udsigterne aere, saa viser de dog stadig lidt.

Haaber alt er vel i Dk

En gald mand i australien, Thorben